БАШТОВІ КРАНИ - ОРЕНДА, ПРОДАЖ, ЛІЗИНГ.

49006, м. Дніпропетровськ, вул. Робоча, 3. Тел. / факс: +38 (056) 767-38-70
65012, м. Одеса, вул. Мала Арнаутська, 46, Тел/факс: +38 (048) 722-10-00 
Тел. моб.: 380 (67) 523-95-81,  +380 (50) 452-52-70
Російська мова Українська мова Англійська мова

Баштові крани
Швидкомонтуємі крани
Будівельні підйомники
Баштові крани б/у
Екскаватори б/у
Навантажувачі б/у
Спецтехніка б/у

Статті та Публікації:

Вакансії:

Статті - Баштовий кран: Якість або вартість?

Главная страница  / Статті


Баштовий кран: Якість або вартість?
У даній статті ми торкнемося питання якості матеріалів з яких виробляють баштовий кран, тому що технічні характеристики баштового крана для кожного будівельного об'єкта індивідуальні.
Наведемо аргументи, які допоможуть покупцеві визначити який баштовий кран йому потрібний і навіщо.
Баштовий кран - це машина підвищеної небезпеки і роботи, які здійснюються з використанням баштового крана - є небезпечними.
Розглянемо країни, в яких виробляють баштові крани і побачимо наступні відмітні риси:
1) Досвід заводу-виробника у виробництві баштових кранів. Який завод з досвідом роботи до 20 років може похвалити свій баштовий кран, в якому зібрані принципи опору матеріалів, будівельної механіки, приладів безпеки, машинобудування, електромеханіка, електрика. І адже кожна специфіка має свої вимоги, тому виробництво і модернізація баштового крана - це цілий ряд проектних робіт суміщених з випробуваннями. Таким чином, який китайський виробник може потрапити в ряд виробників з досвідом роботи понад 20 років?
2) Відповідно до яких норм і правил поізведен баштовий кран. Адже кожна модель створюється відповідно до нормативних документів. У країнах СНД це вимоги ГОСТ, у європейських країнах - DIN, але вимоги КНР для наших покупців до цих пір не запам'ятовується, але деякі є посилання на європейські норми. Попросіть у продавця китайської техніки оригінал сертифіката якості євросоюзу. Його немає, тому що виробник буде викрито в плагіаті, тому якість відповідна.
3) Атестація заводу-виробника баштових кранів. На якому обладнанні виготовляють баштовий кран, який персонал його виготовляє?
4) Матеріали для виробництва баштового крана. Проаналізуємо матеріали, з яких виготовляють баштовий кран. Подивіться на крани російського, українського, китайського виробництва та країн Євросоюзу, не володіючи кваліфікацією експерта з вантажопідйомним кранів, видно що лакофарбова продукція різної якості. Як може китайський баштовий кран після цього відповідати європейським нормам? Зазирнемо в шафу електроапаратури керування краном. І що ми бачимо, знову китайська електроапаратура не відповідає європейській. Як китайський баштовий кран може мати європейський сертифікат якості? Сортамент вітчизняного прокату різниця з європейським, що Ви чули про китайський сортаменту?
Ми отримали дуже багато питань, якщо на них продавець може дати однозначні відповіді, то тільки після цього можна розглядати питання про придбання баштового крана. А якщо ні, то вся відповідальність за придбаний баштовий кран ляже на плечі покупця баштового крана. І ще раз нагадаємо, що баштовий кран це машина підвищеної небезпеки і роботи, які здійснюються з використанням баштового крана - є небезпечними.


Назад
 

49006, м. Дніпропетровськ, вул. Робоча, 3. Тел. / факс: +38 (056) 767-38-70
65012, м. Одеса, вул. Мала Арнаутська, 46, Тел/факс: +38 (048) 722-10-00
Тел. моб.: 380 (67) 523-95-81,  +380 (50) 452-52-70
Дизайн и разработка - Artstudio.dp.ua